Områdesinformation
Myggenäs
Höviksnäs
Kållekärr
Skärhamn
Klädesholmen
Rönnäng
70+ boende
Nyproduktion

Rönnäng

Ett typiskt bohuslänskt kustsamhälle där fiske och båtvarv står i centrum. Från Rönnängs brygga utgår skärgårdsbåtar till de bebodda öarna som ligger längst ut i kustbandet. Vill man ta landsvägen är bussförbindelser mot Stenungsund och Göteborg goda.

 

 

 

 

Myrvägen
Ett lugnt och fint område med ca 50 lägenheter i tre fastigheter från 60- och 70-talet. Här finns allt ifrån små ettor till stora fyror. Lägenheterna i markplan har uteplats och de flesta övriga har balkong. Tre tvättstugor på gården.

 

 

 

 

Vebergsvägen
Med färjeläge som granne och utsikt över havet har denna fastighet ett unikt läge mitt i samhället. Huset är från tidigt 60-tal och har ett charmigt stuk. I bottenvåningen ligger affärslokaler och våra 7 lägenheter, ettor och treor, ligger på våning ett och två. Gemensam tvättstuga ligger i byggnad sidan om.

 

 

 

 

Rödbergsvägen
Ett trevligt och trivsamt radhusområde som är beläget i samhällets nordöstra del. Nära till strövområden och salta klippor. Våra 26 lägenheter som är byggda 1992 har alla egen uteplats. Tvåor och treor ligger i enplanshus medans fyrorna är byggda i etage. Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torkskåp.

 

 

 


Postadress
Tjörns Bostads AB
471 80 SKÄRHAMN
Växel             0304 – 60 10 00
Felanmälan   0304 – 60 16 90
Uthyrningen 0304 – 60 16 92