Områdesinformation
Myggenäs
Höviksnäs
Kållekärr
Skärhamn
Klädesholmen
Rönnäng
70+ boende
Nyproduktion

Kållekärr

Mitt på Tjörn ligger det lilla samhället Kållekärr med svampskogar och vacker natur inpå knutarna. Våra lägenheter ligger mitt i samhället med fem minuters gångavstånd till centrum med apotek, vårdcentral ICA-butik och busshållplats.

 

 

 

Sundsbyvägen 12

Fastigheten är ett traditionellt hyreshus från slutet av 60-talet som är byggt i tre våningsplan. I huset finns 16 lägenheter i storlekarna ett till tre rum och kök. De flesta lägenheterna har balkong, vissa ettor är undantagna. Gemensam tvättstuga finns i husets källare

 

 


 

Sundsbyvägen 14 - 22

De fyra husen med 30-talet lägenheter på Sundsbyvägen 14 - 22 är loftgångslängor byggda under senare delen av 80- talet. Lägenheterna är ljusa och fräscha med gemensam tvättstuga i separat byggnad på gården. De lägenheter som ligger i markplan har uteplats och de på våning ett har en rymlig loftgång i stället för balkong.

 

 

 

Sundsbyvägen 28

I huset finns fyra lägenheter, 2 rok på 58 kvm. Lägeheterna har en öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare i badrummet.Uteplatser och balkonger vetter samtliga mot sydväst.

Syster Ebbas väg 3-5 (nyproducerat)

Rum: Ekparkett, vita väggar, vita golvlister
Entré: Klinker i entré
Kök: Ekparkett, vita väggar, vita golvlister, vit köksinredning från Marbodal, diskmaskin är standard.
Badrum: Plastmatta på golv, kakel på vägg, tvättställ med spegelskåp, tvättmaskin samt torktumlare med bänkskiva och överskåp.Rumshöjd ca 2,5m


Postadress
Tjörns Bostads AB
471 80 SKÄRHAMN
Växel             0304 – 60 10 00
Felanmälan   0304 – 60 16 90
Uthyrningen 0304 – 60 16 92